Stranke, naši partnerji

IT tehnologija se vse bolj zliva z našimi storitvami in produkti, kot je človek v vsakdanjem svetu vedno sposobnejši tudi s pomočjo tehnologij.

Tehnologija se razvija eksponentno, v visokotehnološkem podjetju ResEvo vam pomagamo, da jo spoznate, prilagodite in integrirate v vaše vrednostne verige, ste s pomočjo nje produktivnejši in konkurenčnejši.

Zaupajo nam mnogi, doma in po svetu. Kdo vse, si lahko pogledate na strani REFERENCE. Vabimo vas, da tudi vi pobliže spoznate in uporabite vaše podatke. Pridružite se nam!

Nihče ni tako velik, da mu ni potrebno sodelovati!

Verjamemo v princip 3C, v sodelovanje s pomočjo partnerjev.

Customer — Cooperation — Coinovation.

Tehnologija se nezadržno spreminja. Vsak dan nastane na miljone vrstic nove programske kode, vsak dan se rodi novo znanje. Svet vsak dan razmišlja: narava, ljudje in dandanes tudi stroji, ki so povezani med seboj v svet IoT.

Povezujemo se s partnerji, dihamo s strankami, sodelovanje celotnega ekosistema lahko izboljša naš skupen jutri!

Partnerji, v dandanašnji globalni vasi po celem svetu

Tekmujemo v globalnem svetu. Oblak, internet … vsi smo odaljeni samo en klik. Verjetno ne veste, kaj vse smo že dosegli, kako inovativni smo. Sodelujemo z veliki in manjšimi podjetji doma in po svetu. Na strani Ali ste vedeli smo vam pripravili kratek vpogled v naše največje mejnike, kjer največje zgodbe krojijo ravno partnerska sodelovanja.

ResEvo

Research.Evolution

Srce podjetja ResEvo je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje.

Prodaja

prodaja@resevo.com
Tel: 041 911 523

Podpora

podpora@resevo.com

ResEvo d.o.o.

Finžgarjeva 1a
4248 Lesce, SLOVENIJA
MŠ: 2296896
DŠ: 13015702
TRR: SI56 0313 9100 0326 112