Srce podjetja ResEvo je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje!

ResEvo smo ljudje, mladi in zaletavi, starejši in izkušenejši – vsi pa z istim ciljem – zagotavljati inovativne in kvalitetne programske rešitve.

Tekmujemo v globalnem svetu. Oblak, internet … vsi smo odaljeni samo en klik. Verjetno ne veste, kaj vse smo že dosegli, kako inovativni smo. Sodelujemo z veliki in manjšimi podjetji doma in po svetu. Na strani Ali ste vedeli smo vam pripravili kratek vpogled v naše največje mejnike.

ERP, IoT, Analitika, ML – Strojno učenje / ASK.BI in vaš kontekst

V podjetju razvijamo in implementiramo programsko opremo, ki podpira poslovanje podjetij. V podjetju imamo skupaj preko 100 let izkušenj dela na različnih ERP sistemih, ki nam predstavljajo pomembno osnovo za delo na analitičnih rešitvah.

 

 

Verjamemo, da so podatki kralj, THE KING!
Vemo pa, da je kontekst KING KONG!

 

 

Torej, skupaj z vami, z vašimi podatki, našo tehnologijo in znanji lahko gradimo rešitve, ki so v kontekstu vašega poslovanja, ki vam lahko vsakodnevno pomagajo pri vaših odločitvah.

Zaupajo nam mnogi, doma in po svetu. Kdo vse, si lahko pogledate na strani REFERENCE. Vabimo vas, da tudi vi pobliže spoznate in uporabite vaše podatke.

ResEvo

Research.Evolution

Srce podjetja ResEvo je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje.

Prodaja

prodaja@resevo.com
Tel: 041 911 523

Podpora

podpora@resevo.com

ResEvo d.o.o.

Finžgarjeva 1a
4248 Lesce, SLOVENIJA
MŠ: 2296896
DŠ: 13015702
TRR: SI56 0313 9100 0326 112