Napredne spletne rešitve

ResEvo, raziskave in razvoj d.o.o. – Research And Evolution – Evolucija rešitev skozi raziskave in razvoj. Raziskave in razvoj in evolucija rešitev predstavljajo glavno gonilo ResEva, podjetja, ki je bilo ustanovljeno leta 2007 z vizijo: Na podlagi lastnega razvoja zagotavljati inovativne in kvalitetne programske rešitve. ResEvo sestavlja ekipa 9 visoko izobraženih strokovnjakov, ki obvladujejo najnaprednejše tehnologije. Eden izmed glavnih ciljev podjetja je razvoj uporabniku prijaznih, intuitivnih in rezultatsko orientiranih rešitev. Skupaj s produkti in znanji partnerjev nudimo specializirane programske rešitve, ki so popolnoma integrirane v programsko opremo partnerjev: verjamemo v sodelovanje, ne v tekmovanje.

V podjetju se usmerjamo predvsem v področja: planiranje proizvodnje, sistemi za poslovno obveščanje in razvoj multimedijskih rešitev. Produkti temeljijo na zadnjih tehnoloških trendih, v osnovi pa bazirajo na JAVAnskih (Jetty, REST spletnih storitvah (Jersey JAX-RS), SSE, Java8,9) in modernih spletnih tehnologijah kot so AngularJS, Java Swing, Google Angular Material, HTML5,… ter odprtokodnih produktih, saj to zagotavlja najnižje stroške lastništva za naše naročnike. Sami ali s partnerji smo razvili več rešitev: rešitev upravljanja odnosov s strankami (CRM), rešitev upravljanja z dokumenti (dokumentacijski sistem), rešitev planiranja proizvodnih procesov po načelih Teorije omejitev, rešitev iz področja poslovne inteligence in upravljanja poslovnih procesov.

Veliko svojih virov smo usmerili tudi v razvoj multimedijske komunikacijske platforme, bazirane na spletnih tehnologijah in najmodernejših komunikacijskih mehanizmih – HTML 5, web sockets, … SSE – server sent events, ter IPTV (angl.:Internet ProtocolTelevision) – HbbTV, s katerim iz Internetnega omrežja uporabniku pripeljemo televizijske in ostale multimedijske vsebine preko navadnega spletnega ali specializiranega multimedijskega odjemalca avdio/video vsebine.

V navezi s partnerji smo tudi glavni razvijalec platforme, ki skrbi za uporabniški vmesnik programa, namenjene za uporabo in prodajo enega izmed največjih svetovnih podjetij s področja komunikacijskih tehnologij. Pri svojem delu uporabljamo agilne metode dela, za komunikacijo uporabljamo napredna komunikacijska orodja. Razvoj po naročilu delamo za velika podjetja (Petrol d.d., Impol d.d., Iskratel d.o.o. …) in manjša (več na strani reference).

 

Če potrebujete zanesljivega partnerja pri izgradnji vaše rešitve na ključ z zgoraj omenjenimi tehnologijami, nas kontaktirajte.

Na kratko:

Smo Javanci in spletni developerji – specialisti za vizualizacijo in expertne sisteme, kompleksne probleme. Uvajamo https://start.spring.io/ – “SPRING INITIALIZR bootstrap your application now“. Obvladujemo tudi tehnologije .NET, predvsem na uporabniškem delu (EXCEL dodatki, .NET samostojne aplikacije z DevExpress komponentami … ).

Smo specialisti za SQL in MDX. V Sloveniji imamo verjetno najobsežnejše kompetence iz področja različnih OLAP strežnikov – https://en.wikipedia.org/wiki/Online_analytical_processing. Od odprtokodnih – Mondrian OLAP server , do SAP HANA, Microsoft Analysis Services – SSAS, INFOR BI OLAP server, … do večjih BigData OLAP strežnikov.

 

 

Tehnologije

(nekaj osnovnih tehnologij, kjer ima ResEvo kompetence)

V ResEvo tehnološko sodelujemo z različnimi ponudniki tehnologij. Če potrebujete znanje ali storitve iz teh tehnologij nas kontaktirajte in pomagali vam bomo!

Tipična arhitektura rešitev podjetja ResEvo pa  vsebuje naslednje tehnologije

Programska arhitektura po principih REST, SOA, http://en.wikipedia.org/wiki/Representational_State_Transfer

Načrtovanje podatkovne baze: urejen, dokumentiran proces preko E-R diagramov

Podatkovna baza: primarno PostgreSQL, tudi Microsoft SQL server, IBM DB2, Oracle DB, MySQL, Apache Hadoop, Vertica,

ORM (Object-Relational Mapping): primarno Apache Cayenne in https://www.jooq.orghttp://cayenne.apache.org

Strežniški del: Jetty, JavaEE strežnik, GoogleAppEngine …

Uporabniški del: HTML5, Angular JS, GWT (Google Web Toolkit), WebApps, PhoneGap, Vaadin, JavaSwing, JavaFX (prototipno). .NET + DevExpress

Programersko okolje Java: primarno IntelliJ, Eclipse, Visual Studio Professional,

Programersko okolje reporting: Jasper Reports

Multimedijski strežnik: Wowza Media Server® 2,3+, http://www.wowza.com

Sistem za vodenje verzij – VCS (Version Control System): SVN ali Mercurial, http://hginit.com

Avtomatski build strežnik – continuous integration server: JENKINS, http://jenkins-ci.org

Programersko okolje: Sistem za nalog in komunikacija s stranko: JIRA, Google DOCS, Redmine

ResEvo

Research.Evolution

Srce podjetja ResEvo je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje.

Prodaja

prodaja@resevo.com
Tel: 041 911 523

Podpora

podpora@resevo.com

ResEvo d.o.o.

Finžgarjeva 1a
4248 Lesce, SLOVENIJA
MŠ: 2296896
DŠ: 13015702
TRR: SI56 0313 9100 0326 112