V ResEvu se osredotočamo na popolno integracijo vseh programskih rešitev in analitičnih orodij s procesi in informacijskih sistemi, ki jih podjetja uporabljajo. Zagotavljamo celovite analitične rešitve, ki so ključne za razumevanje ključnih kazalnikov poslovanja in zagotavljajo vse potrebne informacije za sprejemanje dobrih poslovnih odločitev. Svojim strankam nudimo:

Svetovanje

Našim partnerjem nudimo pomoč pri spreminjanju surovih podatkov v informacije o poslovanju. Nudimo popolno podporo pri analizi podatkov v obstoječih sistemih, načrtovanju top-down ali bottom-up strategije razvoja, upravljanju portfelja rešitev in uvedbi poslovno analitičnih rešitev.

Razvoj analitičnih rešitev

Svojim strankam zagotavljamo celovit nabor storitev za razvoj in uvedbo analitičnih rešitev. Glede na specifične zahteve stranke pomagamo pri izboru ustrezne strojne opreme, predlagamo ustrezno programsko opremo, načrtujemo in zgradimo podatkovno skladišče, vzpostavimo procese prenosa in čiščenja podatkov in načrtovanja in uvedbe OLAP analitičnih modelov.

Svetovanje ali izgradnja poslovnih poročil

Našim strankam pomagamo pri izgradnji kontekstualnih poročil, ki niso zgolj “tabele” pač pa z izborom ustreznih vizualizacij in akcij uporabniku omogočajo celovit vpogled in takojšnjo zaznavo ključnih gradnikov in trendov. Pomagamo pri prilaganju poročil za različne tipe uporabnikov, rešujemo problematiko pravic dostopa do podatkov in prilagajmo poročila različnim napravam, ki jih uporabniki uporabljajo za pregledovanje

Testiranje analitičnih rešitev

Poleg samega razvoja in uvedbe analitičnega sistema je zelo pomembno, da se rešitev uporablja skladno s prvotnimi nameni. V ta namen nudimo analizo podatkovnih skladišč, testiranje poslovnih poročil in analizo učinkovitosti delovanja sistema.

Analiza delovanja

Strankam nudimo celovito analizo delovanja sistema. Poslovno okolje podjetja se neprestano spreminja in s tem tudi zahteve po programskih rešitvah. Namen analize je ugotoviti poravnanost aplikacije s poslovnim okoljem podjetja. Na podlagi analize delovanja pridobimo vpogled v to katera poročila se največ uporabljajo, kateri uporabniki so najbolj aktivni, na podlagi opravljenih intervjujev z njimi pridobimo informacije o ustreznosti rešitev in odmikih in priložnostih za izboljšave

ResEvo

Research.Evolution

Srce podjetja ResEvo je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje.

Prodaja

prodaja@resevo.com
Tel: 041 911 523

Podpora

podpora@resevo.com

ResEvo d.o.o.

Finžgarjeva 1a
4248 Lesce, SLOVENIJA
MŠ: 2296896
DŠ: 13015702
TRR: SI56 0313 9100 0326 112