Želite preizkusiti, kaj je to OLAP, multidimenzijski model?

Verjetno beseda OLAP vam ni domača, kot tudi ne vrtanje, slide&dice, filtiranje po dimenziji, razširi in zamenjaj, generiranje časovnih vrst, primerjanje časovnih obdobij … ipd.

Ker je teh možnosti zastrašujoče veliko, kar je lahko tudi teh podatkov veliko, se sprašujete, kako to deluje, kako bi to delalo nad našimi podatki?

Mi smo tukaj zato, da vam pri tem pomagamo. Če imate podatke, kjer bi želeli preizkusiti kakšne odgovore vam lahko na vaša vprašanja skozi OLAP tehnologijo smo pravi naslov.

Nudimo vam paket ASK.BI Quick Start, kjer vam na osnovnem modelu, nad vašim setom podatkom zgradimo OLAP model od prenosa podatkov do uporabe, Tako da se boste lahko na lastne oči prepričali, kako lahko ASK.BI doda novo dimenzijo pri vašem poročanju, pri zahtevnih analitičnih vprašanjih.

Za 3000 EUR z vami zgradimo primer podatkovnega skladišča kocko, ter vas popeljemo na sprehod skozi OLAP tehnologijo. To vam potem v primeru projekta, če se odločite za eno izmed naših analitičnih rešitev upoštevamo kot popust v polovičnem znesku.

Če želite izvedeti več, prosimo, stopite v stik z nami!

ResEvo

Research.Evolution

Srce podjetja ResEvo je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje.

Prodaja

prodaja@resevo.com
Tel: 041 911 523

Podpora

podpora@resevo.com

ResEvo d.o.o.

Finžgarjeva 1a
4248 Lesce, SLOVENIJA
MŠ: 2296896
DŠ: 13015702
TRR: SI56 0313 9100 0326 112