Slovenska podjetja, podjetja v regiji

Kot partner sodelujemo s ponudniki rešitev v Sloveniji in širše na Balkanu (BiH, Srbija, Hrvaška, Kosovo, Makedonija in Albanija) v Avstriji, Švici, Italiji, ZDA in Rusiji. Sodelujemo s ponudniki ERP rešitev, kot tudi s ponudniki na področju BigData rešitev (sistemi v proizvodnji, energetiki, telekomunikacije (primer IskraTel in IskraUralTel iz Rusije)).

Če imate ERP sistem Vasco, Perftech.Largo, SAOP, ProBit, OPAL, Datalab Pantheon, GoSoft, MIT, Navision, Infor, Baan, SAP … imamo že veliko predpripravljenih rešitev.

Če imate kakšen drug ERP, kjer je ponudnik pripravljen na sodelovanje odprt in kooperativen, pa vam skupaj z njim lahko naredimo analitično rešitev, ki bo za vse predstavljala WIN:WIN:WIN, za vas, za vašega ponudnika transakcijskega sistema in nas – ASK.BI.

Microsoft

Microsoft Slovenija priznava rešitve ASK.BI v kombinaciji z Microsoft AZURE platformo kot izjemno poslovno priložnost. Preberite si več na BLOG-u gospoda direktorja Roberta Trnovca: Podjetje ResEvo izkorišča priložnosti poslovnega obveščanja

SAP

Rešitev ASK.Bi je med prvimi podjetji v Sloveniji, ki so člani SAP HANA Startup Focusa.  Po opravljeni certifikaciji bo ASK.BI orodje certificirano s strani SAP, za platformo SAP HANA. Uporabniki boste lahko za analitično orodje uporabili ASK.BI.

IBM

Rešitev ASK.Bi je prva rešitev v Sloveniji, in v letu 2017 še vedno edina, ki je sprejeta na mednarodno IBM tržnico – IBM Marketplace. ASK.BI je tudi prva analitična rešitev sprejeta na IBM MARKETPLACE v Evropi. Poglejte si rešitev na povezavi https://www.ibm.com/us-en/marketplace/5831.

PENTAHO a Hitachi Group Company

ResEvo d.o.o. ima verjetno v Sloveniji najširšo bazo uporabe instalacij Pentaho Mondrian OLAP strežnika, ki je globoko integriran v samo rešitev ASK.BI.

ResEvo

Research.Evolution

Srce podjetja ResEvo je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje.

Prodaja

prodaja@resevo.com
Tel: 041 911 523

Podpora

podpora@resevo.com

ResEvo d.o.o.

Finžgarjeva 1a
4248 Lesce, SLOVENIJA
MŠ: 2296896
DŠ: 13015702
TRR: SI56 0313 9100 0326 112