Kdo smo?

ResEvo d.o.o. je nastalo leta 2007 kot rezultat želje po razvoju kompleksnih, inovativnih in kvalitetnih programskih rešitev postaja vse bolj prepoznavna blagovna znamka. V podjetju že vse od svojih začetkov veliko vlagamo v znanje, ki nam v kombinaciji z izkušnjami omogoča, da naši strankam ponudimo tisto, kar iščemo sami – kvalitetne rešitve, ki omogočajo, da svoje delo opravljamo še hitreje in bolje.

ResEvo smo ljudje, mladi in zaletavi, starejši in izkušenejši – vsi pa z istim ciljem – zagotavljati inovativne in kvalitetne programske rešitve.

Tekmujemo v globalnem svetu. Oblak, internet … vsi smo odaljeni samo en klik. Verjetno ne veste, kaj vse smo že dosegli, kako inovativni smo. Sodelujemo z veliki in manjšimi podjetji doma in po svetu. Na strani Ali ste vedeli smo vam pripravili kratek vpogled v naše največje mejnike.

Kaj delamo?

V podjetju razvijamo in implementiramo programsko opremo, ki podpira poslovanje podjetij. Glavnino našega razvoja predstavljajo sistemi za načrtovanje in analiziranje poslovanja podjetij in organizacij. Ukvarjamo se z razvojem rešitev s področja projektnega vodenja in organizacije proizvodnih procesov. Vseskozi pa sledimo novim IKT trendom, ki v zadnjem času narekujejo podporo mobilnim napravam.

Sodelovanje, ne tekmovanje

Razvoj lastnih celovitih informacijskih rešitev in storitev je nemogoč brez vrhunskega znanja in dobrih poslovnih partnerjev. Tega se v podjetju zelo dobro zavedamo in zato veliko truda vložimo v tkanje trdnih povezav s poslovnimi partnerji.

Zaupajo nam mnogi, doma in po svetu. Kdo vse, si lahko pogledate na strani REFERENCE. Vabimo vas, da tudi vi pobliže spoznate in uporabite vaše podatke. Pridružite se nam!

 

 

 

ResEvo

Research.Evolution

Srce podjetja ResEvo je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje.

Prodaja

prodaja@resevo.com
Tel: 041 911 523

Podpora

podpora@resevo.com

ResEvo d.o.o.

Finžgarjeva 1a
4248 Lesce, SLOVENIJA
MŠ: 2296896
DŠ: 13015702
TRR: SI56 0313 9100 0326 112